Vår, sol og alt for lite tid

Med så mange planer, prosjekter og ting jeg vil gjøre, blir det nesten litt for mye. Jeg er offisielt en hekleblogger som ikke har tid til å blogge fordi jeg må hekle. Hehe. Jeg blir nok nødt til å prioritere litt annerledes slik at jeg ikke starter på tusen ting og ikke fullfører noen av dem. For slik ser gjerne listene mine ut: IMG_2805 Det er vel flere av oss sliter med å få ting til å gå opp. Jeg har jo ikke engang barn. Kanskje er «tidsklemma» det største luksusproblemet vi har?! Jeg blir stadig imponert over de som klarer å få inn jobb, venner, yogatrening, boklesing, skogtur, foreldremøte, få inngående kunnskap om det amerikanske presidentvalget, skvise inn en helgetur til Paris, få vakset huset, sende inn selvangivelsen, ta jus som kveldsstudie, kvalitetstid med barna, å ha masse fantastisk sex, klare besøk av svigerforeldre OG å se absolutt ALT på Netflix! Hæ?! Og etter alt dette; ha litt «meg-tid».  Hvor strukturert må man være for å få til det man vil? Er det så farlig å ikke klare alt? Og ikke minst; forventer vi alt for mye av oss selv? Inntil videre kan jeg i hvert fall stryke mesteparten på den listen, siden jeg hverken har barn, trener eller går på et studie. For meg er kvalitetstiden hekling. Herregud så meditativt og deilig det er. Det er jo da jeg kan løse alle verdensproblemene 😉 IMG_7347 IMG_7377   Jeg mener, bare se hvor glad jeg er når Jon tar et bilde av meg mens han forteller en dårlig vits! Hadde jeg ikke sittet og heklet og vært glad, ville jeg sikkert ikke ledd så mye. IMG_7285Forrige uke var jeg på loppemarked for å kjøpe stoff. Jeg hadde lyst til å teste ut om det fungerer å lage mitt eget T-skjortegarn. Jeg fant ingen store T-skjorter (eller..jeg ville sikkert ha gjort det om jeg lette. Men med så mange mennesker der, som ropte og skrek etter å få den sofaen til 50,- og ikke 150,- , eller den sykkelen gratis i stedet for 30,-. Hva er galt med folk? Det er jo ikke sånn at de som arrangerer det tjener fett og gjemmer unna de enorme summene i et skatteparadis! Det er fint å støtte skolekorpset og å belønne alle de som bruker maaaaaange timer på å få loppemarkedet til å tjene penger hvert år. Uansett; jeg gikk for det første og beste jeg så; noen gamle dynetrekk og en duk eller to. Jeg ante jo ikke hvordan man lager stoffgarn så jeg tenkte nok at stoff er stoff. loppemarkedMan kan jo bli oppgitt over hvor ufattelig mye folk bare kaster. Men nok om det, det er jo et helt eget blogginnlegg…tilbake til stoff. Etter at jeg kom hjem med alle dynetrekkene mine, begynte jeg straks å rive opp det opp i strimler og hekle. Jeg har en plan om å lage et hus til pus (hehe), men aner ikke om det kommer til å fungere. Jeg begynte å hekle og fant fort ut at det er ufattelig slitsomt å hekle med stoff! Det er derfor jeg tror at det hadde vært noe lettere med det som kalles T-skjortegarn, for den bomullen har noe elastisitet i seg. Men men. Jeg som ikke trener noe særlig kan jo være takknemlig for hekling som føles som trening. Det ser jo også ganske kult ut. Utrolig at det kan gå fra dette: IMG_2801   Til dette: IMG_2780   IMG_2781   Til dette: IMG_2787   Jeg får se hvor lang tid det tar. For det første er det veldig slitsomt for armene og for det andre så har jeg jo egentlig lyst til å holde på med prosjektet mitt med mamma. Nei jeg skrev ikke noe om det; det er jo så lenge siden jeg blogget. Jeg holder på med et helt FANTASTISK prosjekt med den fine og flinke mammaen min. Jeg synes det er så kult at jeg nesten ikke har lyst til å vise «teasers» engang. Men det er en enorm jobb så det er vanskelig å få skviset inn noe annet av hekling. Og det er jo ikke sånn at det er noe som forstyrrer meg når jeg prøver å få noe gjort 😉 IMG_2776   Man ser det ikke så godt, men han ligger oppå heklenålen og alt garnet. Det er liksom helt bombesikkert; når du vil han skal komme på fanget ditt for å kose, så kommer han ikke. Når du skal prøve å konsentrere deg og jobber med ett eller annet; så ligger han plutselig over det hele. Han har en helt egen evne til å finne akkurat den plassen som passer dårligst (her klarte han faktisk også å tulle med Mac´en min så det tok meg lang tid til å finne ut av innstillingene igjen). Allikevel så har jeg i dag fått svar fra en som selger en kattunge. Vi vil så gjerne at han skal ha en lekekompis. En liten jente. Det hadde vært hyggelig.

Ha en fin fredag og en god helg 🙂

Eline

Én kommentar

  1. Hei. Jeg detter innom bloggen din i blant og koser meg med å lese innleggene dine og å se alt det fine du produserer. 🙂
    Hekling med stoff er kjempetungt. Og hvordan har du fått tøystrimlene til å bli så fine???
    Jeg har brukt zpagetti-garn tidligere og det kjennes i armene når du har holdt på med det en stund. Men så går det jo ganske fort og så blir resultatet kjempefint og da er det plutselig verdt det. 😉

Skriv til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *