Det er ikke noe som heter for mye garn!

OK. Status den siste tiden: IMG_2456 (Først et bilde av bestemor-farge-moroa jeg hadde i kveld 🙂 )
  • Jeg har lært meg en ny hekleteknikk, «the wave stitch».
  • Jeg har skjønt at jeg ikke kan spise smågodt til frokost og middag (ikke noe glad i denne smågodtkrigen som foregår!).
  • Jeg har begynt å lure på hvorfor det er sånn at det virker som om det er tyrkere som hekler mest i hele verden (må komme tilbake til det senere).
  • Jeg har startet seks nye prosjekter (!).
  • Jeg har fullført ett av dem.
  • Jeg har googlet hvor lenge jeg kan hekle uten å få vondt i hendene.
  • Jeg har vært på fest.
  • Jeg har nesten hygget meg ihjel hos svigerforeldrene mine på sørlandet.
  • Jeg har planer om et kjempestort prosjekt med mamma.
  • Jeg har fått enoooooooormt med restegarn fra min svigersøster. (Hvor er smilefjeset med hjerter til øyne når du trenger det?!).
Jeg var bare på sørlandet i to dager. Jon dro en dag før meg, men jeg måtte jobbe. Vi skulle i et 50-årslag forrige lørdag og Jon skulle også være overraskelses dj der. For en gøy fest! Temaet var disco og jeg tok på meg den første vintagekjolen jeg noen gang kjøpte. Jeg elsker vintage og 70-tallet er kanskje mitt favoritt-tiår. Jeg hadde det så gøy at jeg glemte å ta bilder, men jeg har et bilde av den fra da jeg kjøpte den for noen år siden. Vintage1   Så jeg var den eneste som hadde på meg klær som faktisk var fra 70-tallet. IMG_2503   Jeg tok kun et par bilder og her er ett av dem; Jons utsikt fra der han spilte. Vi danset i mange timer. Jeg elsker disco! Fordi festen var på en en øy uten bilforbindelse, sov Jon og jeg der. Søsteren hans og mannen bor fem minutter lokalet så det passet oss finfint. Dagen etterpå spør søsteren meg om jeg vil ha litt restegarn. Jeg blir selvfølgelig superglad og tenkte hun hadde et nøste eller to. Det viser seg at det er liiiiitt mer enn det…. IMG_2509 Hoho..jeg ble hoppende glad 🙂 Det er jo bursdag og julaften på samme tid. To stappfulle IKEAposer. Med garnet jeg har fra før trenger jeg jo ikke kjøpe garn på lang, lang tid (hmm..lang lang tid..hvor lenge er det? 2 uker?). Jeg har så mange planer og så liten tid 🙁 IMG_2515   IMG_2514   På bussen til sørlandet rakk jeg jo selvfølgelig å hekle meg noe.     IMG_2564   Det er gøy å lære nye teknikker. Dette er bølgemetoden (wave stitch). Det eneste jeg mangler er å kjøpe glidelås og så er de ferdige. Jeg har aldri sydd på glidelås, men det kan vel ikke være så vanskelig!? IMG_2571 IMG_2574 Kjappe og enkle (ja, vi får vel se etter at jeg prøver meg på den syjobben da) å hekle. Oppskriften er fra bladet Inside Crochet. Nå har jeg kjøpt meg ett års abonnement på det. Yay! Deilig å få det rett hjem i postkassen. Jeg har funnet en hekledesigner på Instagram som jeg digger. Han heter knot.bad og lager veldig kule ting. Jeg heklet meg denne søte brennmaneten. IMG_2562   Mitt første forsøk på amigurumi og det var morsommere enn jeg trodde. Oppskriften kan du kjøpe her. Sola skinner, snart er det påske og jeg har nok garn til å gjøre meg lykkelig lenge. Det blir vel ikke så mye bedre enn det 🙂

Ha en fin kveld

Eline

   

Skriv til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *