Be my valentine

Yes! Endelig ble jeg ferdig med det store teppet mitt. Akkurat i tide til valentines day og jeg er kjempefornøyd med det 🙂 I dag var Jon og jeg ute og gikk en tur. Det var så deilig vær og fint lys at jeg tok med meg teppe ut. hjerteteppe   IMG_2337   Det endte med å bli veldig tungt, men det synes jeg egentlig bare er deilig. Jeg har skrevet om teppet tidligere, men nevner igjen at mønsteret er gratis på Ravelry. Det tok litt lenger tid enn det hadde gjort om jeg hadde funnet litt tykkere garn og brukt nål nr. 5, men ikke så lett å finne garn som har mange nok av de friske fargene jeg liker. Så da ble det Sandnes SMART og heklenål 4. Jon er også superfornøyd og synes det er nydelig 🙂 IMG_2315   IMG_2344 IMG_2339 Sorry for spam. Jeg bare synes det er så vakkert å se på 🙂 Så i kveld er det film, popcorn og varmt pledd med valentineshjerter. Jeg tror faktisk jeg har blitt litt gal. I går sto jeg i dusjen før vi skulle i et 50-årslag og etter en liten stund begynte jeg å se meg rundt; jeg så heklemøntster og ideer overalt. I og for seg bra at hjernen min vil være kreativ, men kanskje ikke så hendig å ha hekling HELE tiden i hodet mitt. Hehe. IMG_4609   IMG_4607   IMG_4611   IMG_4614   Men det er helt perfekt for jeg trenger alle de nye ideene jeg kan få; jeg fikk nemlig en etterlengtet pakke i posten på fredag. Garn fra USA og jeg har store planer med dem. Som jeg skrev tidligere, klarte jeg ikke bestemme meg for hvilke farger jeg skulle kjøpe, så det ble alle 50 fargene i serien. Er det ikke nydelig?: IMG_2365 IMG_2366   Det er et tynt garn, heklenål 1,5, og jeg merker at jeg har mer og mer lyst til å jobbe med det. Da har man muligheten til å lage små nyanser av farge og tekstur lettere. Jeg må sette igang med en gang. Derfor ikke det lengste innlegget. Stay tuned 😉

Ha en strålende søndag videre.

Klemmer til alle fra meg <3

Eline

     

Skriv til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *