Kaldt, kaldt, kaldt!

Jeg har fått heklet mye denne uken, men alt strevet var til ingen nytte for jeg merket litt over halvveis i det jeg jobbet med, at det ble HELT feil. Skulle egentlig legge det ut for å høre med dere hva som kunne ha skjedd, men jeg er så sikker på at resultatet, om jeg klarer det, blir så fint at jeg heller bestilte det riktige garnet, som ble brukt i oppskriften, fra England. Så prøver jeg på nytt og legger ut bilder når det er ferdig. Forhåpentligvis. Jeg har også fortsatt på de tre andre store prosjektene jeg ikke er ferdig med enda. Jeg er nødt til å bruke mer av garnet jeg har i stedet for å føle en trang til å kjøpe nytt hele tiden. Hmm..jeg ser jo nå at jeg akkurt har skrevet at jeg har bestilt nytt, så så flink er jeg vel ikke 😉 Endelig ser det ut som vinter ute og det er så fint. Men det er kaldt og da trenger man noe deilig og varmt på føttene. I helgen laget jeg disse superfine tøflene. IMG_4306   IMG_4307   Slik lager du tøflene: Runde 1: kjøp et kjempestort garn Runde 2: tre de på føttene Perfekt resultat..hver gang 😉 Jeg har aldri forstått folks interesse av magasiner. Jeg har aldri kjøpt et eneste blad og selv ikke hos frisøren orker jeg å bla gjennom dem. Men det var før jeg kom over et fantastisk magasin som heter Inside Crochet. Nå skjønner jeg plutselig at folk digger det. Da jeg hadde kjøpt det, kunne jeg ikke komme meg hjem fort nok. Det var på fredag og jeg kunne ikke tenke meg en deiligere helg enn dette: IMG_4317   IMG_4314   IMG_4320   Masse mønstre og masse inspirasjon så jeg gleder meg til neste nr. kommer. Tøflene synes jeg forresten var en helt feil farge til meg (hehe) så jeg rakte dem opp (måtte slå opp verbet å rekke opp, men det ser jo veldig merkelig ut!?). Det ble en veldig kul garnball ut av det. IMG_4325 I kveld skal jeg starte på en liten heklejobb for Jon. Han ville jeg skulle hjelpe ham med å «utsmykke» et møbel han har laget. Det blir så kult!! Tror ikke det skal ta mange dagene. Nå må jeg bare vente i spenning på det riktige garnet fra England så jeg kan starte på nytt med det jeg holdt på med. Selvfølgelig utålmodig 🙁 Ha en fortsatt strålende kveld 🙂 Eline

Skriv til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *