Færra til Mexico ;-)

OK…mange gaver fattigere, enda flere gaver rikere, litt rundere, mye døsigere og med en stor og lykkelig familiedose innabords, er jeg ferdig med jul. Det har vært like magisk og fint som jeg hadde håpet. Før siste dag på jobb ga jeg min kjære kollega, som jeg deler kontor med, en liten julegave jeg hadde laget. En liten meis 🙂 IMG_1907   Litt vanskeligere å lage enn jeg trodde, men veldig søt. Jeg fant oppskriften på denne søte, svenske bloggen. Så var juleferien i gang og det føltes så utrolig deilig. Vi har feiret to julaftener helt siden foreldrene mine skilte seg da jeg var ni. Full pakke lille julaften med pappas familie og full pakke julaften med mammas familie. I år var vi 23 stk lille og 15 stk julaften. Det er MYE folk, mat, latter og ikke minst gaver(!) Selv om det tar fryktelig lang tid, er det jo det som er jula. Vi tåler at det tar litt tid! Det er deilig å synke ned i sofaen etter en stund. Men selvfølgelig ikke så mye synking at man ikke kan få heklet litt. Jeg liker at det også er andre i familien som har med seg håndarbeid. IMG_1919Vi har blitt enige om at neste år, i stedet for å legge gavene under treet, legger vi treet under gavene. Det er dit det uansett er på vei 😉 I romjula fikk vi vært noen dager hos foreldrene til Jon på Borøya, ved Tvedestrand. IMG_1926   IMG_1927Det er nydelig der og dagen vi kom hadde det akkurat kommet snø, slik at den ordentlige julestemningen kom. IMG_1957Det er alltid så deilig og avslappende å være der og svigerforeldrene mine er så fine 🙂 Jeg finner inspirasjon der, men slappet av så mye at jeg glemte å ta bilde inne i det fantastiske og fargerike huset deres. Det får bli neste gang. Vi hadde med Ladyboy (skvetter litt hver gang jeg faktisk ser hva han heter. Hva er det vi har gjort!?! Hehe.) Det gikk helt fint det: IMG_1935   Det er også helt fantastisk å komme over skatter som dette IMG_1958   IMG_1959   Tror det er en 2013 utgivelse. Da vi kom hjem fikk jeg lyst til å hekle en kaktus. Jeg har virkelig ikke grønne hender så alt jeg tar i dør. I bryllupet vårt fikk vi et nydelig oliventre. Jeg leste i det lille heftet som fulgte med og det sto at det kunne leve i 500 år. 500 ÅR!…………………..det var dødt innen to måneder. Hmm. Jeg skjønner jo da at å lage blomster og planter av noe som ikke er levende, er tingen. Men vi skulle på fest til noen venner og da må også hekletøyet være med: IMG_1980   IMG_1989   IMG_1985     IMG_1992Og her er den endelige kaktusen: IMG_2009   IMG_2010Jeg fant ingen oppskrifter jeg likte, så jeg laget en egen hvor det kun er brukt fastmasker og vatt (og et par staver i bøyen), pluss at jeg slang på en liten blomst. Så nå er det bare å «færra til Mexico». Godt nytt år og adios. Eline            

Skriv til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *