Krokodilleteknikk

Her om dagen fikk vi et nytt møbel i hus. Det er Jon som har laget det og det er fantastisk. Alle burde jo ha et barskap hjemme! Jeg blir så imponert over både hvor kreativ han er og hvor flink han er, jeg ser jo hvor mye jobb det er. Før jeg ble sammen med Jon trodde jeg alt kom ut av et samlebånd og syntes alt burde være billig. Nå setter jeg pris på godt håndverk.

IMG_1660

IMG_1663Et vanskelig møbel å ta bilde av for det er så mye som foregår, men jeg håper dere ser litt av hvordan det er laget.

Barskap2

Viktig å ha platespiller i hus. Vi spiller mye musikk og jeg liker lyden av LP´er.

BarskapSorry for mange bilder. Jeg bare synes det er så kult. Det er speil inne i skapet og fjernkontroll så man kan endre farge. Wow, jeg innser nå at det er ganske harry. Men harry er jo gøy!

Julegaveproduksjonen er, som jeg skrev sist, i gang, men det er mye jeg ikke kan vise bilder av. Det jeg kan vise bilder av er disse kule konglene jeg holder på med.

IMG_1808

IMG_1807Jeg har lært meg å hekle krokodilleteknikk (crocodile stitch). Det kan brukes til masse og jeg liker hvordan det ser ut. Jeg har lyst til å lage kongler i naturlig brun også, men i første omgang prøvde jeg meg på farger. Dette er lilla heklegarn med heklenål 1,5, så ganske smått, men da blir størrelsen søtere. Den første jeg lagde var kul, men kanskje i overkant stor.

IMG_1793

Jeg hadde mye Muskat liggende og i masse farger så kommer til å lage en hel regnbue i denne størrelsen allikevel. I morgen skal jeg pynte til jul (veldig sent for meg å være) og jeg tenke jeg kan henge dem på juletreet. Eller så er det ganske kult å bare ha dem liggende i en skål som pynt. Jeg har ikke gjort dem helt ferdig for jeg har lyst til å fylle dem med vatt så de holder formen litt bedre. Det må jeg kjøpe i morgen. Oppskriften fant jeg her, men jeg anbefaler å se på denne videoen først. Det gjorde det superenkelt å lese oppskriften om ikke du kan krokodilleteknikken. Det er veldig gøy å lage og det tar ikke alt for lang tid så jeg kan anbefale å lage noen slike som julegave 🙂

På mandag fant jeg en pose som jeg hadde gjemt i skapet så Jon ikke tror jeg er helt koko som kjøper så mye garn (det er jeg jo). Jeg hadde helt glemt den og da føltes det jo litt som julaften.

IMG_1470Men dette blir spennende. For nå kan jeg jo se om Jon leser bloggen min. Om han ikke nevner det vet jeg jo at han ikke gjør det. Hehe. But then again; hvorfor skal jeg forvente at han skal lese om noe som ikke interesserer ham. Nei jeg skal ikke kreve det. Men jeg er veldig glad når han titter på det jeg holder på med og skryter og sier han liker det. Så mye faktisk, at han har lyst til at jeg skal hekle masse greier for ham. Det håper jeg at jeg snart får tid til så jeg kan vise dere.

Snart helg 🙂 God kveld alle sammen.

Eline

2 kommentarer

Skriv til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *